Cumartesi, Nisan 29, 2017

Teknoloji çağında, Haber durmaz: Haber (5) Ana sitemizde düzeltmeler oyduğu için buradan devam ediyoruz:


Dünya nereye bakıyor biz nereye bakıyoruz!  Başkan adayı, ABD füze sistemine mesafeli

3. dünya savaşına hazırlana dünya gündeminde biz ne yapıyoruz. bu savaş çıkarsa biz nereye ve kimin yanında olacağız... Veya bertaraf olup yok edilen acaba ilk ülke biz mi olacağız. Ne oldu Kafanız mı karıştı? sizler uyuya durun dünyada algılama haberleri doğu ve batı savaş kulüplerince savaş baronlarını istediği oluyor ve haberle yayınlanıyor. teknik olarak yavaş algılama olgusu psikolojik olarak uygulanıyor. İşte bir örnek daha: Güney Kore'de başkanlığın en önemli adayı Moon Jae-in, ülkede tartışma yaratan ABD'nin füze sistemi THAAD'ın 'demokratik süreçleri takip ederek' yerleştirmediğini, bu nedenle başkanlığında meseleyi yeniden ele alacağını söyledi.     

Güney Kore'de yapılacak başkanlık seçimlerinin en güçlü adayı Moon Jae-in, ABD'nin ülkeye kurduğu THAAD füze sistemine karşı kuşkularını dile getirdi. Moon'un sözcüsü Yoon Kwan-suk tarafından yapılan açıklamada, ABD tarafından yerleştirilmeye başlanan THAAD sistemlerine onayı parlamentonun vermesi gerektiği belirtildi.


Konuyu ABD ile görüşerek ve ulusal konsensüs ve ulusal çıkarlar doğrultusunda ele almak gerektiğini kaydeden Yoon, füze sistemini konuşlandırma işleminin 'demokratik süreci takip etmediğini' vurguladı.

'THAAD KONUŞLANDIRMASI, DAHA BAŞTA DEFOLU HALE GELDİ'

Trump'ın THAAD için Güney Kore'den 1 milyar dolar istemesi hakkında da konuşan sözcü, Kore ve ABD'nin, THAAD'ın masraflarını ABD'nin karşılaması konusunda anlaştığını, ancak eğer Trump'ın sözleri doğruysa, THAAD konuşlandırmasının daha başlangıçta 'defolu' hale geldiğini belirtti.

Sözcü, Kore'deki bir önceki iktidarı ve savunma yetkililerini ABD ile yapılan anlaşmayı kamuoyuna açıklamaya çağırdı.

Hiç yorum yok: